fbpx

Hipnoza za učenje

Na sposobnost pomnjenja in priklica informacij iz spomina v veliki meri vplivamo sami, z avtosugestijami, z lastnimi prepričanji in s svojo željo po tem, da bi si bolje zapomnili stvari. Z ozaveščanjem in spreminjanjem svojih prepričanj o lastnih sposobnostih ter z odpravljanjem morebitnih ovir za priklic informacij iz naše podzavesti, lahko svojo sposobnost učenja in pomnjenja optimiziramo. Tako lahko izboljšamo učni uspeh in začnemo vlagati manj (napora) za več (uspeha).

Delavnica HIPNOZA ZA UČENJE sestoji iz štirih skupinskih  srečanj in je predvsem izkustvena. Srečanja so sestavljena iz krajšega interaktivnega pogovora/predavanja, kateremu sledi hipnoza. S pomočjo hipnoze se izrečene ideje v smeri izboljšanja učnih sposobnosti, zaupanja v svoje zmožnosti ter ohranjanja mirnosti in sproščenosti skozi izpitna obdobja vsedejo v vašo podzavest, od koder delujejo na vas avtomatsko, 24/7.

Na skupinskih srečanjih bomo spoznali, kako deluje naš (podzavestni) um in kaj je hipnoza.  Naučili se bomo preproste tehnike samohipnoze, s katero si lahko na vseh življenjskih področjih sami pomagamo, da počnemo stvari dobro, da uspevamo. Prevetrili bomo lastna prepričanja o sebi in svojih sposobnostih. Raziskali bomo, kaj nam je pomembno v življenju in kaj nas motivira ter svojo podzavest “programirali” v smeri izboljšanja koncentracije in spomina. 

Hipnoze na posameznika delujejo sproščujoče, udeleženci delavnice pa prejmete tudi hipnotski posnetek, ki ga poslušate doma. Posnetek je namenjen poglabljanju učinka sugestij in lažjega doseganja globoke sproščenosti, ki je v obdobju intenzivnega učenja še kako dobrodošla. Pridružite se naslednji delavnici Hipnoza za učenje ter sprogramirajte svojo podzavest, da “dela” za vas, tudi takrat, ko sami zavestno počivate.

Cena programa: 120 EUR

Z naslednjo delavnico hipnoze pričnemo v drugi polovici meseca AVGUSTA 2023 (Ljubljana, Maribor in online). V primeru, da se katere od delavnic v živo ne morete udeležiti, prejmete posnetek online delavnice.

pexels-rfstudio-3059751(1)2