fbpx

O meni

Eva Vovšek

Moja karierna pot se je sprva začela v pravu, pri čemer me je kompleksnost človeškega uma že od nekdaj navduševala. V zgodnjih dvajsetih letih sem odkrila svet joge in spremenjenih stanj zavesti, nato pa še hipnozo in gonilno silo človekovega uma – podzavest. Ob tem se mi je odkril cel nov svet, ki je bil do tedaj skrit pod gladino zavesti in se je zgolj pritajeno izražal kot odslikava moje zunanje realnosti.

Izobraževanje na Mednarodni šoli napredne hipnoterapije je bistveno pripomoglo k mojemu osebnostnemu razvoju, predvsem pa so me navdušili vidni in prostrani učinki hipnoterapije. Menim, da je poznavanje delovanja in vpliva naše podzavesti na naša življenja, predvsem pa nenehna osebnostna rast, ki vodi k višjemu stanju zavesti, ključnega pomena za lepo in radostno življenje, ter za oblikovanje pristnih, ljubečih in harmoničnih medsebojnih odnosov.

Ob svojem delu se veselim prav vsakega posamičnega razrešenega stanja ali travme, še bolj pa me radosti, kadar hipnotizirani med seanso vzpostavijo stik s svojo lastno bitjo, z nečim, kar prebiva v vsakem izmed nas in vsebuje visoko kreativno, predvsem pa transformativno silo, s katero je moč spreminjati lastno realnost. Takrat življenje ponovno postane to, kar je bilo, ko smo bili še otroci – igra radosti in čiste ljubezni.